Huvudsida > TAKSKJUTPORTAR

Takskjutportar GUARD 40

Takskjutportar GUARD 40

SPECYFIKATION:
Paneltjocklek: 40mm
Paneltyp: S/M/L – jämn/microwave
Struktur: slät/woodgrain
Färger: 10 standardfärger och valfri RAL färg
Dörr: möjlig
Fönster: möjlig

Effektiv värmeisolering

Våra takskjutportar har bra värmeisolering och ger en behaglig temperatur i rummet vilket sparar uppvärmningskostnader, särskilt på vintern. U-värdet för vår 60 mm tjock panel är: 0,39 W / (m2K)

Effektiv värmeisolering

Styrka och säkerhet

Hög paneltjocklek säkerställer vindmotstånd och inbrottstålighet. Fjäderaxlarna är utrustade med springskydd, vilket skyddar porten från att falla. Denna säkerhet ingår i alla våra takskjutportar och garanterar säkert arbete.

Styrka och säkerhet

Lång livstid

Fjädermekanismen kompenserar portvikten, vilket möjliggör enkel öppning och sänkning även av tunga portar. Livstid på fjädrar i takskjutportar - upp till 25 000 cykler. Vilket motsvarar ungefär 17 års användning av porten när den öppnas och stängs 4 gånger om dagen under hela perioden.

Lång livstid

Rostbeständigt

Under kraftigt regn kan vatten samlas längst ner på porten. Plastfötter skyddar mot korrosion vid hög fuktighet och ger ett långvarigt och vackert utseende. Exceptionella antikorrosiva egenskaper är resultatet av tjockleken på zinkbeläggningen (16 μm) och tvåskiktsfärgbeläggningen (PUR-PA) med en tjocklek av 23-35 μm.

Rostbeständigt

Pålitlig täthet

Takskjutportar är utrustade med högkvalitativa EPDM-tätningar eller polymera tätningsprofiler. De är resistenta mot temperaturförändringar och stänger öppningen ordentligt. Designen av rullskenor och rephållarna möjliggör anslutning av portbladet med öppningen. Tack vare denna lösning är oönskade värmeförluster uteslutna.

Pålitlig täthet

Säkerhetsgaranti

Den specifika konstruktionen av takskjutportar utan några vassa kanter ger även ett tillförlitligt skydd mot kläm och fall.

Våra garageportar uppfyller de europeiska kraven EN 12604, EN 12453, EN 12424, EN 12425, EN 12426

Säkerhetsgaranti

Takskjutport med spänningsfjäder

För garageportar med en hålbredd på upp till 3500 mm används spänningsfjädrar för att balansera vikten på porten under öppning och stängning. Detta system består av två enheter som är fästa till vänster och höger om ramen. Spänningsfjädrar används endast i takskjutportar utan en dörr.

Takskjutport med spänningsfjäder

Takskjutport med torsionsfjäder

För garageportar med bredd större än 3500 mm används torsionsfjädrar. Torsionsfjädern kan monteras på främre delen eller bakom skensystemet och kompenserar portens vikt.

Takskjutport med torsionsfjäder

Takskjutport med fönster

Olika fönstervarianter finns tillgängliga, så att varje fönstertyp kan byggas in i takskjutporten. Oavsett vilken typ som används, ger fönster dagsljus och öppenhet i garaget.

Takskjutport med fönster

Garageport med gångdörrar

Takskjutport kan vara utrustad med en dörr. Dörren är integrerad i porten och kan endast användas när sektionsdörren är stängd. Om du vill gå in i garaget ofta utan att öppna hela porten, är den inbyggda dörren den perfekta lösningen.

Garageport med gångdörrar